Διαδικτυακή κοινότητα


Μια διαδικτυακή κοινότητα προβολής των κήπων των σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, ανταλλαγής ιδεών και παροχής πληροφοριών για θέματα σχετικά με τους σχολικούς κήπους.

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Διαμόρφωση σχολικής αυλής - 5ο Νηπιαγωγείο Βριλησσίων

Όπως μας ανέφερε η Προϊσταμένη του 5ου Νηπιαγωγείου Βριλησσίων κ. Τζοάννα Πωλ, μετά από τρία χρόνια προσπαθειών και μέσα από τα περιβαλλοντικά προγράμματα που εκπονήθηκαν στο νηπιαγωγείο, δημιουργήθηκε και ολοκληρώθηκε μια αυλή για το νηπιαγωγείο. 

Ο χώρος πριν ήταν ένας παρατημένος σκουπιδότοπος και το νηπιαγωγείο επί σειρά ετών χρησιμοποιούσε την αυλή του Δημοτικού. Θα θέλαμε να συγχαρούμε την Προϊσταμένη και τις εκπαιδευτικούς του σχολείου για αυτή τους την προσπάθεια! Δείτε τη σχετική ανάρτηση στο ιστολόγιο του σχολείου. 

Επίσης στη σελίδα Προγράμματα μπορείτε να δείτε πληροφορίες και εικόνες από τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων που υλοποιούνται στο σχολείο. 

Ενημέρωση 21/4: Με αφορμή την εκδήλωση του σχολείου για το Πάσχα επισκεφτήκαμε το σχολείο στις 6/4 και είδαμε από κοντά τον κήπο και δώσαμε από κοντά τα συγχαρητήριά μας στην κυρία Πωλ και τους υπόλοιπους συντελεστές αυτή της προσπάθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου